29th martie 2016

Solutii securitate și supraveghere – Autorizatie IGPR numarul : 3680/T

Soluțiile de securitate și supraveghere sunt un mod eficient (atât din punct de vedere tehnic cât și din punct de vedere economic) de a asigura securitatea fizică atât a bunurilor prezente în sediul / sediile firmei dumneavoastră cât și a informațiilor pe care firma dumneavoastră le deține.

Autorizatie IGPR numarul : 3680/T

 

Sisteme de alarmă antiefracție

Cu sigurață firma dumneavoastră deține bunuri de valoare pe care doriți să le protejați împotriva furtului sau distrugerii. Un sistem electronic de alarmare antiefracție și antiincendiu poate spori nivelul de siguranță al bunurilor.

 

Supraveghere video

Sistemele moderne de supraveghere video sunt o completare importantă pentru un sistem de alarmare și nu numai. Prin intermediul sistemului de supraveghere video puteți urmări activitatea din cadrul firmei dumneavoastră de la distanță sau chiar puteți automatiza diverse procese.

 

Sisteme de control acces și Pontaj

Un sistem de control acces și pontaj vă poate ajuta să restricționați accesul angajaților dumneavoastră doar în acele locuri în care este necesar, crescând astfel nivelul de securitate al bunurilor și informațiilor firmei dumneavoastră.

 

Revizii, Suport și Mentenanță

Echipa noastra va fi acolo atunci când aveți probleme cu sistemul dumneavoastră de securitate și supraveghere dar și atunci când trebuie efectuate revizii și lucrări de mentananță. Mai mult veți putea beneficia de avantajele abonamentului unic de servicii de suport și mentenanță.