29th martie 2016

Solutii IT&C

Soluțiile de networking oferite de noi sunt concepute pentru a acoperi întreaga perioadă de viață a unei rețele, de la planificarea inițială până la retragerea totală sau parțială a soluției existente și înlocuirea ei cu soluții de generație următoare.

În plus, vă oferim o serie de servicii cloud based menite să vă ajute să eficientizați cheltuielile și să adauge valoare rețelei.

Soluții de proiectare și dezvoltare rețele

 

Consultanță

Vă ajutăm să identificați cerințele pe care infrastructura IT&C va trebui să le îndeplinească.

 

Proiectare rețele

Dezvoltăm proiectul rețelei de la planul de cablare al clădirii până la arhitectura logică și fizică a sistemului astfel încât să ne asigurăm ca totul va funcționa asa cum vă doriți.

 

Cablare

Echipa noastră va realiza cablarea rețelei așa cum a fost ea proiectată asigurând o execuție de calitate cu materialele potrivite.

 

Achiziția și instalarea echipamentelor

Achiziționăm echipamentele necesare, le livrăm la locul de instalare, le configurăm și le testăm pentru a ne asigura că totul funcționează corespunzător.

 

Achiziție și dezvoltare de sisteme software

Echipa noastră vă ajută să achiziționați sau să dezvoltăm împreună aplicațiile necesare pentru a vă desfășura activitatea.

 

Monitorizare, suport și mentenanță

Suntem lângă dumneavoastră pe întreaga durată de viață a rețelei asigurându-ne că totul funcționează așa cum trebuie și intervenind atunci când întâmpinați probleme.

 

Upgrade și reciclare

Vă ajutăm să vă mențineți infrastructura în cele mai bune conđiții prin îmbunățățirea periodică și valorificarea echipamentelor uzate.

Servicii cloud based

 

E-mail și colaborare

Soluția de e-mail este mai mult decât o simplă căsuță de e-mail. Vă punem la dispoziție un server de colaborare ce va permite echipei dumneavoastră să comunice mai rapid și mai eficient.

 

Găzduire pentru site-uri și aplicații web

Serviciile noastre de gazduire pentru site-uri si aplicații web înseamnă nu doar un spațiu pe un server. Echipa Omah Intelligent Rewind va găsi soluția optimă de găzduire în funcție de cerințele site-ului sau aplicației, iar după punerea acesteia în funcțiune ne vom asigura că totul funcționează în parametrii normali.

 

Backup de date offsite

Știm cât de importantă este informația acumulată de-a lungul timpului pentru buna desfășurare a activității firmei dumneavoastră. De aceea ne asigurăm ca indiferent de ce se întâmplă cu calculatoarele de la sediul dumneavoastră veți avea mereu o copie de a datelor în siguranță.