26th februarie 2021

Servicii IT la distanță

Stai în siguranță acasă sau la birou !

Cu noul serviciu de suport iți rezolvăm problema intâmpinată de la distanță indiferent de oră.

 

Iți oferim în permanență asistența de care ai nevoie!

Echipa noastră de suport este la dispozitia ta 24/7 pentru a-ți rezolva eficient solicitările, indiferent de ora la care ni le comunici și iți oferim sprijinul prin telefon, email, conectare la distanță.

Am învățat că un suport de calitate prin care ajutăm cu adevarat clientul este cheia unei relații pe termen lung care ne va aduce beneficii atât nouă cât și clientului nostru. Contactează-ne acum la 0758100009 !

 

Suport tehnic 24/7

Prin tehnologia asistenței de la distanță, problemele IT cu care vă confruntați pot fi rezolvate prompt, fără un timp de așteptare de câteva ore. Multe dintre aceste situații nu necesită deplasarea unui tehnician la fața locului, pot fi rezolvate rapid și eficient, prin intermediul unui program ce va fi instalat pe calculatorul dumneavoastră .

Conexiunile la distanță sunt foarte sigure din punct de vedere al securității, astfel încât datele și informațiile să fie în deplină siguranță. Asistența tehnică IT de la distanță se poate realiza din punct de vedere tehnic, numai cu permisiunea utilizatorului și la cererea acestuia. Utilizatorul va comunica reprezentantului tehnic al prestatorului o parolă de access pe unitatea IT respectivă. Reprezentantul prestatorului va evalua defecțiunea și va comunica utilizatorului dacă, aceasta poate fi remediată de la distanță.

Intervenția de la distanță poate fi realizată numai în condițiile unei conexiuni stabile la internet.

 

Plata serviciilor se poate realiza prin :

Plateste cu Revolut Plătește cu OP