29th martie 2016

Prezența online

Vă oferim soluții ce vă vor ajuta să beneficiați de avantajele prezenței firmei dumneavoastră în mediul online. Mai mult, vom fi alături de dumneavoastră pe întreaga perioadă de desfășurare a campaniei/campaniilor de promovare online oferindu-vă serviciile și informațiile de care aveți nevoie pentru a obține rezultatele pe care le doriți.

Soluții de web design 

 

Website Design & Development

Imaginea companiei dumneavoastră in mediul online este din ce în ce mai importantă. Echipa noastră de design are experiență în realizarea proiectelor de diverse dimensiuni, astfel proiectul va fi finalizat la timp și conform specificațiilor stabilite.

 

Comerț electronic

Internetul vă permite să ajungeți la potențiali clienți din toate colțurile lumii. Construirea unui magazin virtual va permite clienților dumneavoastră să-și facă cumpărăturile rapid, fără să fie necesar să părăsească propria locuință.

 

Dezvoltare aplicații web based

O aplicație web based rulează pe un server și poate fi accesată prin intermediul unui browser din orice locație se dorește. Astfel beneficiați atât de mai multă flexibilitate față de o aplicație tradițională dar și de o securitate sporită a datelor procesate de către aplicație.

 

Monitorizare, Suport și Mentenanță

Site-ul web al firmei dumneavoastră necesită în permanență actualizare, iar noi vă putem ajuta cu modificări periodice pentru conținutul sau structura acestuia.